Hundelufting

Hundelufting foregår på for-eller ettermiddag i ukedagene. Hunden hentes og leveres hjemme hos eier, eventuelt et annet sted om det er ønskelig. Turene varierer mellom 1-3 timer, kjøring kommer i tillegg.  Vi har med oss maks fem hunder per tur, i tillegg til vår egen. Turene vil variere fra grusvei, skog og lette fjellturer. Det vil også være mulighet for å ha hunden med på lenger turer i helger og lignende etter avtale. Vi er opptatt av at hundene skal trives på tur og gå godt sammen, vi tar derfor ikke imot hunder som er aggressive mot andre hunder eller mennesker. Vi kan i enkelte tilfeller ta imot hund som skal luftes alene ved særskilte avtaler. 

 

Før første lufting av hunden, kommer vi hjem til eier for å hilse på hunden og skrive kontrakt. Eier er ansvarlig for at hunden har halsbånd/sele og bånd, flexibånd er ikke tillatt på turene. Vi foretrekker langtidsavtaler, men tar selvfølgelig med hunder på enkelt turer også. 

Ønsker hunden din fjelltur, ta kontakt med oss! 

Pass av hund

Vi kan etter avtale passe hund, enten hjemme hos dere eller hjemme hos oss over flere dager. Dersom hunden skal være hjemme hos oss må den kunne gå sammen med andre hunder (Cairn terrier tispe) og katt. Da vi har kapasitet til èn hund om gangen, anbefaler vi at du tar kontakt i god tid i forveien. 

Priser for pass av hund pr. påbegynte døgn er 350,-

For dagpass kr. 500,-

Kontakt oss

 Tlf: + 47 45858035

E-post: post@ovstebodyreservice.no

© 2017 ØVSTEBØ DYRESERVICE

Følg oss