Pass av katt utendørs

Katter som oppholder seg utendørs kommer vi hjem til en gang daglig. Vi gir katten mat og rent vann. Ser til at katten har det bra og gir den oppmerksomhet og kos. Vi gir eier oppfølging om hvordan det går med katten gjennom tiden vi passer den. 

Pass av katt innendørs

Katter som holder seg innendørs får besøk av oss en gang daglig. Vi bruker god tid på å gi katten oppmerksomhet. Kattetoalettet blir rensket, matskålen blir fylt og vannet blir byttet. Dersom eier ønsker at katten skal luftes i bånd gjør vi dette mot et tillegg i prisen. Vi gir eier oppfølging om hvordan det går med katten gjennom tiden vi passer den. 

Pass av katt inne-og utendørs

Katten slippes ut om morgenen dersom den ønsker det. Vi kommer tilbake på ettermiddag/kveld for å slippe katten inn og gi den oppmerksomhet og kos. Kattetoalettet blir rensket, mat skålen blir fylt og vannet blir byttet. Ved denne tjenesten må eier være obs. på at dersom katten ikke kommer hjem i løpet av 30 min, blir den ute til vi er tilbake morgenen etter. Dersom katten har katteluke, åpner og stenger vi den etter avtale. Vi gir eier oppfølging om hvordan det går med katten gjennom tiden vi passer den.

Tilleggstjenester

Medisinering av katt

Henting av post

Vanne blomster

Mate akvariefisk

Lufting av katt (innendørs)

Du kan enkelt bestille pass til katten din med å sende en e-post. Oppgi dato for passperioden, antall katter og om katten(e) oppholder seg inne, utendørs eller inne-og utendørs. 

Kontakt oss

 Tlf: + 47 45858035

E-post: post@ovstebodyreservice.no

© 2017 ØVSTEBØ DYRESERVICE

Følg oss